330 poze   2931 vizite

Camp Rock

Camp Rock, cunoscut în România şi ca Tabăra Rock este un Film Original Disney Channel, avându-i în rolurile principale pe Jonas Brothers şi Demi Lovato. Muzica a fost scrisă de Julie Brown, Paul Brown, Regina Hicks şi Karen Gist. Filmul a fost regizat de Matthew Diamond şi produs de Alan Sacks. Filmul a avut premiera în Statele Unite pe 20 iunie 2008, pe Disney Channel. În România, filmul a avut premiera pe 22 noiembrie 2008, pe Prima TV, iar varianta dublată în limba română pe 20 decembrie 2008, pe Jetix. În Statele Unite, filmul a fost vizionat de 8,9 milioane de persoane, intrând pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme originale Disney Channel. După premiera Magicienii din Waverly Place: Filmul, Camp Rock a fost subplasat pe locul 3, în acelaşi top. .[1]Povestea

Mitchie Torres (Demi Lovato) este o tânără pasionată de muzică, a cărui vis este să devină o cântăreaţă profesionistă. Pe perioada verii, Mitchie îşi doreşte să fregventeze o tabără numită "Camp Rock". Cum familia nu poate suporta cheltuielile, mama lui Mitchie aranjează în aşa fel încât ea să fie bucătăreasa taberei, acest lucru asigurându-i lui Mitchie un loc în tabără. Mitchie încearcă să ascundă acest lucru de ceilalţi copii din tabără şi îi este ruţine să cânte în faţa altor oameni. Shane Gray, un star pop răsfăţat este trimis în tabără de fraţii lui, colegi de trupă, Jason (Kevin Jonas) şi Nate (Nick Jonas), pentru a preda orele de dans. Shane o aude pe Mitchie cântând, şi se îndrăgosteşte de vocea ei, fără a şti identitatea acesteia. Shane petrece mult timp pentru a găsi “fata cu voce”, pentru a înregistra un cântec alături de ea. Mitchie şi Shane au multe interacţiuni, iar când Shane descoperă identitatea ei, între cei doi se firipă o poveste de dragoste.
[modifică]Personaje

Mitchie Torres (Demi Lovato) este o fată care-şi doreşte foarte mult să devină cântăreaţă. Visul ei este să plece în "Camp Rock", dar familia nu poate să suporte cheltuielile. Singura cale ca Mitchie să plece în "Camp Rock" este ca mama acesteia să fie bucătăreasa taberei. Mitchie încearcă să ascundă acest lucru, temându-se că ar putea fi respinsă.
Shane Gray (Joe Jonas) este faimosul solist al trupei "Connect 3". Este trimis în "Camp Rock" în speranţa ca acesta să-şi schimbe comportamentul arogant. În tabără, Shane aude vocea unei fete, şi petrece majoritatea timpului încercând să găsească fata de a cărei voce s-a îndrăgostit (care este Mitchie). Mai târziu, el se întâlneşte cu Mitchie şi devin prieteni, fără să ştie că vocea îi aparţine ei. Acesta descoperă la şfârşitul filmului că vocea îi aparţine lui Mitchie, şi se îndrăgosteşte de ea.
Nate (Nick Jonas) şi Jason (Kevin Jonas) sunt fraţii lui Shane şi membrii ai trupei "Connect 3".
Tess Tyler (Meaghan Jette Martin) este fiica cântăreţei T.J. Tyler, şi îşi doreşte să devină la fel de faimoasă ca mama ei. Întotdeauna procedează cum consideră, chiar dacă implică faptul de a-I răni pe ceilalţi. Încearcă să-I capteze atenţia lui Shane, pentru a-l impresiona. Motivul pentru comportamentul lui Tess este faptul că mama ei este mereu prea ocupată cu cariera ei, fără să-I acorde atenţie fiicei sale. Tess vede în Mitchie un duşman şi face tot posibilul să o elimine.
Caitlyn Gellar (Alyson Stoner) este cea mai bună prietenă a lui Mitchie din tabără şi este una din puţinele persoane care îi iau apărarea lui Mitchie când Tess îi dezvăluie secretul. Îşi doreşte să devină producător de muzică şi este văzută foarte des compunând muzică pe laptop-ul ei.
Connie Torres (Maria Canals Barrera) este mama lui Mitchie şi deţine o companie de catering. Aceasta pleacă în tabără pentru a fi bucătăreasă, asigurându-I lui Mitchie un loc în tabără. Mitchie a fost la început jenată de faptul că mama ei era bucătăreasa taberei.
Ella Pador (Anna Maria Perez de Taglé) este o aşa-zisă prietenă a lui Tessand şi este cam cu capul în nori.
Peggy Warburton (Jasmine Richards) este o altă aşa-zisă prietenă a lui Tess, şi urmează întotdeauna ideile lui Tess, chiar dacă părerile sale sunt diferite. Mai târziu, în film, este dezvăluit faptul că numele ei adevărat este Margaret Dupree.
Brown Cessario (Daniel Fathers) este unchiul lui Shane şi directorul “Camp Rock”. Acesta a fost chitaristul unei trupe numită "White Crows" şi a fost în turneu cu Aerosmith.
Barron James (Jordan Francis) şi Sander Lawer (Roshon Fegan) sunt nişte break-danceri, şi sunt cei mai buni prieteni. De asemenea, ei cântă rap la competiţia finală alături de Ella. Sunt printre puţinii oameni care o sprijină pe Mitchie după ce secretul ei a fost aflat.
Lola Scott (Aaryn Doyle) este o cântăreaţă talentată, care uneori cântă rap. Este foarte bună prietenă cu Caytlin şi a sprijinit-o pe Mitchie când secretul ei a fost aflat.
15685_camp+rock
15685_camp+rock
Camp_Rock_2_1245139435_3_2009
Camp_Rock_2_1245139435_3_2009
camp_rock_2_the_final_jam14
camp_rock_2_the_final_jam14
Camp_Rock_The_Final_Jam_1255800385_1_2010
Camp_Rock_The_Final_Jam_1255800385_1_2010
Camp-Rock-2-
Camp-Rock-2-
camp-rock-2-830827l
camp-rock-2-830827l
camp-rock-2-camp-star-500
camp-rock-2-camp-star-500
camp-rock-2-girls
camp-rock-2-girls
Camp-Rock-2-Movie-Poster
Camp-Rock-2-Movie-Poster
Camp-Rock-1218803704
Camp-Rock-1218803704
camp-rock-2-stills-07
camp-rock-2-stills-07
Camp-Rock-1218805322
Camp-Rock-1218805322

Comentarii album • 5
PinkClaudia35 3 aprilie 2011  
www.nemozone.net/user/PinkClaudia35.html
te rog dami un vot si dal mai departe
Raportează
anonim
Anca:X 24 februarie 2011  
:)
Raportează
anonim
GaBrIeLa 15 februarie 2011  
Marfa:X
Raportează
anonim
madalina 15 februarie 2011  
este tare fata albumul
Raportează
ellizza 15 februarie 2011  
tare nu?:X:X:XX:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.